• Reţeaua de clinici Anima deschide primul laborator central de mare capacitate

  Începând din luna august 2010, clinicile Anima beneficiază de un laborator propriu de mare capacitate, unul dintre cele mai mari din ţară.
  Având 600 mp de spaţiu special conceput şi amenajat, laboratorul Anima este dotat în principal cu aparatură Abbott Laboratories, lider mondial pe piaţa de diagnostic in- vitro.

  Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie (familia de instrumente Architect), patentate Abbott, laboratorul poate furniza o gamă largă de analize medicale cu cea mai înaltă sensibilitate şi specificitate analitică, asigurând un diagnostic corect şi precoce în numeroase afecţiuni şi maladii.

  Inovaţiile aduse în diagnosticul imunologic, biochimic şi hematologic permit efectuarea unor analize unice în domeniu, de un real folos şi suport în stabilirea diagnosticului de către clinician.

  Cu o capacitate de procesare de până la 20.000 de pacienţi pe zi, în laboratorul Anima pot fi facute 800 de tipuri de teste şi analize.

  “Acesta este probabil cel mai mare laborator din Bucureşti, unde clienţii Anima pot beneficia de analize rapide, în condiţii de siguranţă şi cu rezultate concludente”, spune Robert Popescu CEO A&D Pharma.

  Laboratorul foloseşte un sistem informatic prin care probele sunt gestionate pe baza unui cod de bare, iar rezultatele analizelor sunt disponibile online, pe site-ul www.clinica-anima.ro atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici.

  Echipa laboratorului este formată din 15 medici şi biologi şi este coordonată de Dr. Carmen Stentel, medic primar medicină de laborator. Dr. Stentel are o experienţă de peste 10 ani în spitale de stat precum Spitalul clinic „Dr. Ion Cantacuzino” unde a coordonat departamentul de imunologie şi urgenţe, dar şi în laboratoarele clinicilor private cum ar fi Medlife, CMU şi Medcenter.

  Despre Anima
  Clinicile Anima - linia de servicii medicale a A&D Pharma, aduc pe piaţa românească conceptul de îngrijire medicală “aproape de tine”. Datorită echipei formată din medici renumiţi şi serviciilor accesibile, Anima reprezintă locul de încredere în care sănătatea este bunul cel mai de preţ.

  Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.clinica-anima.ro .
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13