3 decembrie 2010

Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi dupa ce au cazut pe gheata


Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi ale membrelor si diferite contuzii, dupa ce au cazut pe gheata. Spre seara, situatia s-a agravat din cauza poleiului. Pe strazile principale s-a circulat cu dificultate, iar in curtile blocurilor multe masini nici nu au putut patrunde. Autoritatile au anuntat ca pana joi au fost suspendate cursele interurbane, iar soferii sunt sfatuiti sa nu se porneasca la drum.
Cei mai multi pacienti s-au adresat la spitalul de urgenta spre seara, cand ploaia a transformat drumul in adevarate patinoare. Cei mai norocosi au reusit sa ajunga acasa, altii insa la spitalul de urgenta. Oamenii au facut cozi la cabinetele de radiografie, iar medicii spun ca fac fata cu greu numarului mare de solicitari.

Majoritatea celor care au cazut pe gheata au suferit fracturi la maini, picioare si oasele bazinului. Medicii le recomanda oamenilor ca in aceste zile sa evite, pe cat posibil, iesirile, sa foloseasca incaltaminte adecvata si sa fie insotiti.

In acelasi timp Ministerul Transporturilor avertizeaza ca in urmatoarele zile pe drumuri se va forma polei, iar din aceasta cauza traficul rutier pe drumurile nationale va fi limitat.

Politistii care vor fi dislocati la iesirile din oras vor avea misiunea de a informa soferii despre starea drumurilor si de a le sugera acestora sa evite deplasarile, daca nu sunt absolut necesare. De asemenea, incepand de astazi de la ora 17 si pana maine la pranz va fi suspendata circulatia curselor interurbane.

sursa protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.