• Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi dupa ce au cazut pe gheata


  Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi ale membrelor si diferite contuzii, dupa ce au cazut pe gheata. Spre seara, situatia s-a agravat din cauza poleiului. Pe strazile principale s-a circulat cu dificultate, iar in curtile blocurilor multe masini nici nu au putut patrunde. Autoritatile au anuntat ca pana joi au fost suspendate cursele interurbane, iar soferii sunt sfatuiti sa nu se porneasca la drum.
  Cei mai multi pacienti s-au adresat la spitalul de urgenta spre seara, cand ploaia a transformat drumul in adevarate patinoare. Cei mai norocosi au reusit sa ajunga acasa, altii insa la spitalul de urgenta. Oamenii au facut cozi la cabinetele de radiografie, iar medicii spun ca fac fata cu greu numarului mare de solicitari.

  Majoritatea celor care au cazut pe gheata au suferit fracturi la maini, picioare si oasele bazinului. Medicii le recomanda oamenilor ca in aceste zile sa evite, pe cat posibil, iesirile, sa foloseasca incaltaminte adecvata si sa fie insotiti.

  In acelasi timp Ministerul Transporturilor avertizeaza ca in urmatoarele zile pe drumuri se va forma polei, iar din aceasta cauza traficul rutier pe drumurile nationale va fi limitat.

  Politistii care vor fi dislocati la iesirile din oras vor avea misiunea de a informa soferii despre starea drumurilor si de a le sugera acestora sa evite deplasarile, daca nu sunt absolut necesare. De asemenea, incepand de astazi de la ora 17 si pana maine la pranz va fi suspendata circulatia curselor interurbane.

  sursa protv.ro
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13