10 ianuarie 2011

Adevarul despre produsele Fast-Food + PPT

Lipsa de timp si comoditatea sunt doar doua dintre motivele pentru care mancarea de tip fast-food si mancatul zilnic la restaurant isi fac loc din ce in ce mai mult in viata noastra.

Aceste produse sunt sanatoase?
Nutritionistii sunt de parere ca ele sunt cel mai mare inamic al vietii noastre. Sunt bogate in grasimi saturate, nitrati, zahar si sare in exces, iar toate acestea se traduc prin marirea valorii colesterolului la un nivel periculos.

Nutritionistii americani au alcatuit un top al celor mai nesanatoase alimente din lume. Pe primul loc se afla burgerii, cele mai gustate preparate din orice fast-food, sunca pe locul secund, urmata de cartofii prajiti, hot dog-ul, gogosile, margarina, sucurile acidulate si prajiturile.


Alimentele fast-food responsabile pentru infarct si obezitate

S-a descoperit ca adeptii regimului denumit "occidental" (bazat pe grasimi, alimente sarate, oua si carne) erau cu 35% mai predispusi unui infarct decat pacienţii care consumau putine alimente grase si putina carne.
Concluzia a fost ca alimentele fast-food sunt cauza a o treime dintre infarctele inregistrate in lume.

Pentru mai multe detalii despre produsele Fast-Food si o lista de 8 ingrendiente ce sunt folosite de multe ori in astfel de produse descarca Prezentarea Power Point

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.