• MSD şi Federaţia UNOPA oferă 2 burse de studiu Universitaria

  Astfel, 2 tineri studenţi seropozitivi aflaţi în tratament la Centrul Regional HIV-SIDA Iaşi vor primi fiecare o bursă de studii în valoare de 1200 euro aferentă anului de studiu 2010 – 2011, dacă întrunesc condiţiile de selecţie afişate pe www.unopa.ro.
  Formularul de solicitare a bursei cât şi criteriile de acordare sunt disponibile pe site-ul www.unopa.ro. Data limită pentru trimiterea dosarelor este 25 februarie 2011. Cele 2 burse de studii vor fi acordate de către o Comisie de Evaluare din care vor face parte reprezentanţi UNOPA, Centrul Regional HIV-SIDA Iaşi şi MSD. Criteriile de evaluare sunt construite astfel încât să fie recompensaţi studenţii seropozitivi care au nevoie de sprijin financiar pentru a continua studiile, au desfăşurat activităţi de voluntariat în sprijinul comunităţii şi se dovedesc pacienţi model.
  Despre MSD
  MSD este lider mondial în industria sănătăţii, contribuind la sănătatea lumii. În România, MSD se implică activ în lupta împotriva SIDA încă din anul 1998 cand a pus bazele primului parteneriat public-privat pentru a spori accesul la tratament al persoanelor cu HIV/SIDA. Astfel, împreună cu Guvernul Romaniei MSD a implementat Programul Naţional de Prevenire şi Control HIV/SIDA prin publicarea primelor scheme de tratament şi prin dezvoltarea primei baze de date naţionale a pacienţilor infectaţi cu virsusul HIV. Un an mai târziu, în 1999, MSD a oferit o finanţare în valoare de peste 1 milion $ pentru dezvoltarea unei reţele naţionale de centre de tratament dotate cu echipament modern de diagnosticare HIV/SIDA. În prezent, MSD derulează la nivel naţional campanii de informare a tinerilor cu privire la modalităţile de prevenire a infecţiei cu HIV.

  Daca ti-a placut articoul,trimite-l mai departe pe Facebook
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13