• O.A.M.G.M.A.M.R. - Iaşi a început evaluarea creditelor EMC

  Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – Iaşi a început pe 3 ianuarie 2011, evaluarea numărului de credite obţinute de membrii săi în anul 2011.

  Pentru reavizare, asistenţii trebuie să prezinte, în original, certificatul de membru, asigurarea de malpraxis valabilă pe anul 2011 şi certificatele de participare la manifestări ştiinţifice - cursuri, simpozioane, conferinţe, mese rotunde etc. De asemenea, membrii OAMGMAMR Iaşi care lucrează în unităţi precum farmacii cu circuit deschis, laboratoare, cabinete medicale individuale, ambulatorii de specialitate vor prezenta adeverinţa de salariat în vederea achitării cotizaţiei.


  În conformitate cu dispoziţiile Programului Naţional de Educaţie Medicală Continuă, un asistent medical/o moaşă care a lucrat neîntrerupt în anul 2010 trebuie să fi obţinut minimum 30 de credite EMC.

  Angajati prin BestJobs
  Adaugati 1 anunt gratuit/luna. Vizibilitate si rezultate imediate! www.BestJobs.ro

  Asistenţii medicali/moaşele care nu au exercitat profesia pe o perioadă mai mare de şase luni în 2010 sunt exceptaţi de la obligaţia de a obţine credite pentru anul respectiv. Este cazul celor care au fost în concediu de îngrijire a copilului, în concediu de maternitate, concediu medical precum şi cazul asistenţilor medicali debutanţi în profesie. Dovada situaţiilor menţionate se face prin adeverinţă de la locul de muncă. De asemenea, Programul Naţional de Educaţie Medicală Continuă prevede că asistenţii medicali nevăzători „sunt exceptaţi de la obligativitatea de a acumula creditele stabilite pentru un an calendaristic”. Pentru aplicarea vizei, persoanele respective vor prezenta certificatul de handicap la filiala judeţeană a OAMGMAMR în cadrul căreia sunt luate în evidenţă.

  Dacă numărul de credite obţinut de fiecare membru OAMMR depăşeşte numărul total de credite stabilit, diferenţa se reportează pentru anul următor, în limita a 15 credite EMC.

  Reavizarea certificatelor de membru se face până la 31 martie 2010.

  Potrivit art. 14, alin 2 din Statutul Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, „asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali care nu realizează anual numărul minim de credite stabilit de Consiliul Naţional al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România li se poate suspenda dreptul de liberă practică, până la realizarea numărului de credite respective”.

  În filiala Iaşi a OAMGMAMR sunt înregistraţi 7 683 de membri.


  Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe pe Facebook
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13