Ultimele stiri

Fashion

21 iulie 2011

UMF "G.T.Popa" Iasi - cea mai mare concurenta din ultimii 15 ani


La concursul de admitere ce a avut loc ieri, data de 20 iulie s-au prezentat 2400 de candidati, pentru cele 650 de locuri bugetate si cele 750 de locuri cu taxa.Datorita acestui lucru organizatorii au fost nevoiti sa
apeleze la ajutorul universitatii “Alexandru Ioan Cuza" Iasi, de la care au inchiritat 13 amfiteatre, dat fiind faptul ca toate salile universitatii de medicina au fost ocupate de candidati

Pentru site-ul PaginaMedicala.ro prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania a declarat”
"La noi se ia in calcul si rezultatul de la Bacalaureat, dar si media multianuala din timpul liceului. Pot sa va spun ca la analiza dosarelor am constatat ca cel putin 80% dintre candidati aveau mediile peste 8”
Examenul a decurs fara incidente. Ca o noutate, tezele au fost deja scanate, iar candidatii isi pot calcula acasa rezultatele concursului sustinut.
"Din cate am observat, notele se grupeaza fie peste 8, fie peste 6. In orice caz, vor fi medii foarte mari pe toate specialitatile", a conchis prof. Astarastoae.

mai multe informatii - www.paginamedicala.ro si www.umfiasi.ro

Daca ti-a placut articolul, trimite-l mai departe pe FacebookTrimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

 
© 2010-2016 Nursing Info: Ghidul asistentului medical. Stefanel Bulea - Published By Gooyaabi Templates