UMF "G.T.Popa" Iasi - cea mai mare concurenta din ultimii 15 ani - Nursing Info

featured-slider

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
UMF "G.T.Popa" Iasi - cea mai mare concurenta din ultimii 15 ani

UMF "G.T.Popa" Iasi - cea mai mare concurenta din ultimii 15 ani

Share This

La concursul de admitere ce a avut loc ieri, data de 20 iulie s-au prezentat 2400 de candidati, pentru cele 650 de locuri bugetate si cele 750 de locuri cu taxa.Datorita acestui lucru organizatorii au fost nevoiti sa
apeleze la ajutorul universitatii “Alexandru Ioan Cuza" Iasi, de la care au inchiritat 13 amfiteatre, dat fiind faptul ca toate salile universitatii de medicina au fost ocupate de candidati

Pentru site-ul PaginaMedicala.ro prof. dr. Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor din Romania a declarat”
"La noi se ia in calcul si rezultatul de la Bacalaureat, dar si media multianuala din timpul liceului. Pot sa va spun ca la analiza dosarelor am constatat ca cel putin 80% dintre candidati aveau mediile peste 8”
Examenul a decurs fara incidente. Ca o noutate, tezele au fost deja scanate, iar candidatii isi pot calcula acasa rezultatele concursului sustinut.
"Din cate am observat, notele se grupeaza fie peste 8, fie peste 6. In orice caz, vor fi medii foarte mari pe toate specialitatile", a conchis prof. Astarastoae.

mai multe informatii - www.paginamedicala.ro si www.umfiasi.ro

Daca ti-a placut articolul, trimite-l mai departe pe FacebookNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages