Desene animate ce produc infarct !!! - Nursing Info

featured-slider

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Desene animate ce produc infarct !!!

Desene animate ce produc infarct !!!

Share This
Un studiu realizat de cercetatorii de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti releva faptul ca cei care se uita la scene foarte violente din desene animate, chiar si pentru o perioada scurta de timp, pot suferi un stop cardiac.

Desenele in care apar scene de violenta au un efect puternic la nivel subliminal asupra celor care le urmaresc. Cel mai bun exemplu, oferit de cercetatorii de la Laboratorul de Psihologie experimentala "Gh. Zapan", este cel al mini-serialului de desene animate "Happy Tree Friends", in care cei trei prieteni fericiti se bat sau isi scot intestinele si orneaza pomul de Craciun... si nu numai atat.

In ce a constat studiul? Mai multi studenti cu varste intre 18 si 25 de ani au fost pusi sa urmareasca secvente din desenul animat amintit, acestia inregistrat, in timpul vizionarii imaginilor, un scurt stop cardiac, tensiune oscilanta si respiratie cu oprire.

De partea cealalta, "Winnie the Pooh" este unul dintre cele mai indragite seriale de desene animate, marca Disney, inspirat din cartea scriitorului britanic Alan Alexander Milne, "Winnie-the-Pooh".

sursa apropo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages