Ultimele stiri

Fashion

12 octombrie 2011

Cum se pot evita iritatiile de dupa barbierit?

Barbieritul poate fi numit un "ritual" care necesita anumite reguli si accesorii pentru ca pielea fetei sa nu se inflameze.Acestea sunt patru la numar.

1.Aparatul de ras trebuie sa fie bun.
Inainte, bunicii nostri foloseau briciul ce era ascutit de curea, dar acum se folosesc aparate de ras mai moderne.Fie ca este electric, sau ca este de unica folosinta acest dispozitiv trebuie sa fie de calitate, cat mai adaptat morfologic, cu un maner cu priza sigura pentru a evita taiturile.

2.Un tais chirurgical
Daca lama aparatului de ras este tocita poate face ravagii pe orice tip de ten, mai ales pe unul sensibil, sau daca barba nu a mai fost rasa de doua-trei zile

3.Multa spuma
Un proces extrem de important pentru a preveni iritatiile pielii fetei trebuie ca firele de par sa fie inmuiate foarte bine.
Se poate folosi o crema de ras din comert ce se gasesc sub diferite forme (pasta la tub, gel sau spuma) dupa cateva clatiri cu apa fierbinte pentru inmuierea firelor, pentru a evita ca aparatul de ras sa taie pielea fetei care este destul de sensibila.

4.Solutia dupa ras
In ciuda unei unsturime de scurta durata, aplicarea unui aftershave contribuie la incheierea mai rapida a porilor, ajuta la dezinfectarea posibilelor iritatii si asigura un parfum placut.
Ca inlocuitor a lotiunii dupa barbierit se poate folosi putin alcool medicinal

Daca ti-a placut acest articol, trimite-l mai departe pe Facebook
Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

 
© 2010-2016 Nursing Info: Ghidul asistentului medical. Stefanel Bulea - Published By Gooyaabi Templates