• Ce vitamine si saruri minerale "hranesc" inima?

  Ritmul vietii actuale este alert...iar acest lucru ne afecteaza fara sa ne dam seama si numai putem face fata activitatilor profesionale si cotidiene.Pentru ca inima sa pastreze acelasi ritm trebuie sa fie "hranita", la fel ca toti muschii din organsim cu un aport suplimentar de minerale si vitamine.
  Combinatia dintre Magneziu si Calciu este ideala pentru buna functionare organismului in special pentru muschiul inimii - miocardul.
  Magneziul (Mg) este implicat in numeroase reactii metabolice ale organismului si este prezen in fiecare dintre celule noastre.Magneziul este responsabil de transmiterea de impulsurilor nervoase si in functionarea muschilor (relaxare).Totodata si Calciu este util in acelasi scop si anume transmiterea impulsurilor nervoase.
  Calciu (Ca) Impiedica trecerea rapida a lichidului plasmatic in spatiul extracelular avand efect benefic in procesele inflamatorii.
  La persoanele varstince si pentru femeile la menopauza aportul optim de calciu este important pentru mentinerea substantei osoase.

  Atentie
  Persoanele care trebuie sa urmareasca reguli stricte de alimentatie, ar trebui sa fie atente si la aportul optim de vitamine, minerale si microelemente.In cazul celor care sufera de diabet exista posibilitatea ca anumite vitamine precum Vitamina B1, minerale precum Magneziul sa excretate in mod suplimentar din cauza metabolismului modificat al acestora.

  Daca ti-a placut articolul, trimite-l mai departe pe Facebook
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13