• Saptamana internationala de Nursing - Editia a II-a - 16-20 mai

  - "Saptamana Internationala de Nursing" este dedicata studentilor specializarii Asistenţă Medicală Generală din cadrul facultatilor de medicina din tara, cat si asistentilor medicali care exercita profesia.

  - In anul 2014, Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" din Iasi, a organizat prima editie a "Saptamanii Internationale de Nursing" (International Nursing Week), in care au fost invitati cadre didactice de la Colegiul Universitar Karel de Grote, Antwerp, Belgia, Universitatea de Stiinte ale Sanatatii, Kaunas, Lituania si Universitatea de Stiinte Aplicate, Windesheim, din Olanda.

  - In cadrul acestei manifestari, alaturi de lectorii invitati, profesorii de la universitatea de medicina ieseana, au sustinut prelegeri si discutii libere, prin care au impartasit exemple de bune practici din educatie si profesie existente in nursingul european.

  - Evenimentul a avut impact major in randul studentilor si a asistentilor medicali, incat in perioada 16-20 mai se organizeaza cea de-a doua editie, ce va avea loc tot in cadrul UMF Iasi, in Aula "George Emil Palade", unde vor participa din nou cei de la Colegiul Universitar Karel de Grote, Antwerp, Belgia si Universitatea de Stiinte Aplicate, Windesheim, din Olanda.
  - Organizatorii prelegerilor sunt prof.dr. Ileana Antohe si prof.dr. Ovidiu Petris, cadre didactice UMF Iasi iar discutiile de anul acesta vor fi despre ingrijirile paliative, severitatea pacientilor anxiosi si depresivi si despre modul cum aceste afectiuni influenteaza calitatea vietii, bolile cardiovasculare si ingrijirele aferente acestora si multe subiecte.
  - Seria de conferinte va dura 5 zile, iar intrarea este libera !  - La prima editie Prof. Doina Azoicăi preciza: „Secția de Asistență Medicală Generală are o curriculă care a fost agreată și evaluată de către ARACIS dar și de alte foruri, internaționale, care au venit să evalueze activitatea didactică din universitatea noastră, încât pregătirea studenților de la Asistență Medicală Generală este în acord cu ceea ce se cere la nivel de Uniune Europeană”.
  - Asadar, luati si voi parte la conferintele din "Saptamana Internationala de Nursing"

  Daca ti-a placut articolul, trimite-l mai departe pe Facebook
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13