• Rezidentiat 2016: Iesenii au obtinut punctajele maxime pentru Medicina si Farmacie


  - Concursul de admitere în rezidențiat, organizat de Ministerul Sănătății, s-a desfășurat duminică, 20 noiembrie 2016. Acesta a avut loc în cele șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș și Timișoara. Pe cele 3.843 de poziții (3.381 de locuri și 462 de posturi) scoase la concurs s-au înscris 6.091 de candidați. La Iași au fost 1115 candidați: 784 la Medicină, 221 la Medicină Dentară și 110 la Farmacie
  - Ministerul Sănătății a publicat clasificarea finală a candidaților care au susținut concursul de Rezidențiat în sesiunea 20 noiembrie 2016. Pentru domeniul Medicină, punctajul maxim pe țară, de 935 de puncte, a fost obținut de un candidat din Iași. Și la domeniul Farmacie, un candidat de la UMF - Iași se situează pe primul loc la nivel național, cu 896 de puncte. Clasificările finale cu punctajele obținute de candidați pentru cele trei domenii de concurs:

  – Domeniul Medicină (punctaj maxim 935, punctaj minim de promovare 561): aici
  – Domeniul Medicină Dentară (punctaj maxim 908, punctaj minim de promovare 544): aici
  – Domeniul Farmacie (punctaj maxim 896, punctaj minim de promovare 537): aici

  - Duminică, 27 noiembrie, are loc repartiția
  - Comisia Centrală de Rezidențiat face precizări privind pașii următori care vor fi urmați de candidați, în alegerea locurilor și posturilor:
  – Alegerea locurilor/posturilor în specialitate și a centrelor de pregătire se face în ziua de 27 noiembrie 2016, prin teleconferință, în intervalul orar 9:00 – 21:00.
  – Candidații se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș sau Timișoara.
  - Dacă repartiția nu se finalizează în prima zi, va continua în ziua următoare, în același interval orar, iar locurile și posturile rămase disponibile se vor afișa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro la sfârșitul primei zile de repartiție.
  – Candidații sau împuterniciții acestora care nu sunt prezenți la data, ora și locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate și a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs. Candidații sau împuterniciții acestora vor avea asupra lor un act de identitate în termen de valabilitate și, după caz, procura notarială.
  – Programul de desfășurare va fi:
  • ora 9:00 – domeniul farmacie
  • ora 10:15 – domeniul medicină dentară
  • intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină

  (Comunicat de presă UMF Iaşi)
 • 0 comentarii:

  Trimiteți un comentariu

  Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.

  GET A FREE QUOTE NOW

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  About

  Popular Posts

  Facebook

  Video

  News

  Post Top Ad

  Responsive Ads Here

  Post Bottom Ad

  Responsive Ads Here

  Author Details

  Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.

  Sports Section

  Anatomie

  Comments

  recentcomments

  Breaking

  Featured Posts

  Recent Posts

  Recent in Sports

  Header Ads

  Fashion

  News

  Food

  Sports

  Technology

  Technology

  Featured

  Videos

  Tags

  Video (27)

  Tags

  Video (27)

  Sponsor

  AD BANNER

  Recent News

  Famous Posts

  Punctii

  Pages

  Connect With us

  Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

  Comments

  SEDIUL NOSTRU

  Bld. Nicolina, bl. 909, nr. 9, parter
  vis-a-vis de biserica catolica

  EMAIL

  contact-support@mail.com
  another@mail.com

  TELEPHONE

  +201 478 9800
  +501 478 9800

  MOBILE

  0177 7536213 44,
  017 775362 13