30 ianuarie 2019

DIAMANT - noul proiect "Mediko Hire GmbH" va fi prezentat pe 9 februarie, la Iasi

Asa cum am scris intr-un articol precedent, multi asistenti medicali generalisti aleg sa profeseze peste granitele tarii, unde beneficiile si oportunitatile sunt mult mai mari, fata de tara in care s-au nascut. Dar, un tanar asistent medical nu se poate descurca de unul singur, mai ales intr-o tara straina, mai ales intr-un mediu total nou, in care pana si cumpararea unui bilet de tren poate fi o adevarata provocare. Aici intervine “Mediko Hire GmbH”, ingerul pazitor al asistentilor medicali.

Cine este Mediko Hire GmbH? 
Mediko Hire GmbH apartine companiei Lindhorst, companie cu traditie in Germania, din zona Hanovra, fondata inca din anul 1931. Mediko detine 30 de resedinte de seniori si dezvolta constant parteneriate de incredere cu spitale de renume, clinici de reabilitare si alte institutii medicale din Germania.
Succesul companiei are la baza principiul AQUIN, un model de consultanta si selectie foarte eficient si reprezinta esenta principiilor prin care Mediko angajeaza asistenti medicali generalisti – evaluare, calificare si integrare.

Mediko  Hire a colaborat cu sute de asistenti din Romania, si pot garanta ca serviciile oferite de ei sunt cele mai bune in acest domeniu, dar acum prin noul lor proiect depasesc toate asteptarile, si cauta cei mai buni oameni din breasla noastra.
Ultima data echipa Mediko a fost prezenta in Iasi pe data de 7 octombrie 2018, la hotel International, eveniment la care am fost si eu prezent. De atunci am inceput colaborarea cu ei, si pana acum este una dintre cele mai frumoase experiente traite vreodata. Am intalnit colegi din toate colturile tarii, fiecare avand acelasi interes - profesia in Germania.
Anul acesta Mediko revine in Iasi, sambata 9 februarie, la hotel Ramada unde isi vor prezenta cel mare si exclusiv program de training si cariere - programul DIAMANT.

Ce ofera programul Diamant?
Pe perioada a doi ani (JUL 2019 - JUL 2021) proiectul ofera 120 de locuri de munca la Clinicile SchönAvantajele sunt urmatoarele:
- Joburi la Schön Kliniken, majoritatea in sudul Germaniei. Clinicile Schön sunt clasate in topul preferintelor si de catre pacienti si de catre angajati si au un renume international,
- Joburile disponibile sunt pe terapie intensiva si neurologie, cu salarii extraordinare si perspectiva unei cariere de succes,
- Training-uri medicale la Iasi care vor pregati asistentii medicali pentru job,
- Cursuri extinse de limba germana, atat in mediul online cat si in mediul offline,
- Pachet complet de integrare - cazare, recunoastere profesionala, solutionarea eventualelor probleme care pot aparea la locul de munca,
- Training al personalului medical din spitale, pentru ca pregatirea pe care o primesc asistentii medicali la inceputul muncii sa fie cat mai personalizata.

- Evenimentul de prezentare va incepe la ora 10:00 si se va incheia in jurul orei 13:00 , dupa care vor avea loc interviuri de angajare cu cei interesati. Pentru cei care nu reusesc sa fie prezenti pe data de 9 februarie, se vor sustine sesiuni de interviuri duminica si luni.
- Pana pe data de 9 februarie te poti inscrie online aici
- Primii 50 de aplicanti vor primi un cadou din partea Mediko.


Ne vedem acolo, si pana atunci...Learn German if you DER !

Linkuri utile
- Facebook - www.facebook.com/medikohire
- Schön Kliniken www.schoen-klinik.de

Daca ti-a placut articolul, trimite-l mai departe pe Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu.